Η ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΜΑΣ

ΠΟΙΟΤΙΚΑ

ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ

100%

ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ
ΠΕΛΑΤΩΝ

ΜΗ ΔΟΚΙΜΑΣΜΕΝΑ

​​ΣΕ ΖΩΑ

Η ομορφιά δεν χρειάζεται να είναι ακριβή

Γνωρίζατε ότι η αυξημένη τιμή στα επώνυμα προϊόντα ομορφιάς είναι αποτέλεσμα μάρκετιγκ και διαφήμισης?Ουσιαστικά οι καταναλωτές πληρώνουν την στρατηγική πωλήσεων της εταιρείας, τα αυξημένα έξοδα διαφήμισης και το όνομα της επιχείρησης. Κατα τ' άλλα, η ποιότητα ενός πολύ ακριβού επώνυμου προϊόντος δεν διαφέρει από ένα λιγότερο επώνυμο προϊόν στην αγορά.

Εμείς πιστεύουμε ότι η ομορφιά θα πρέπει να είναι προσιτή ώστε ο πελάτης να πληρώνει την πραγματική ποιότητα του προϊόντος και όχι το όνομα της επιχείρησης.  

100%
Εγγυήση

Η γνώμη σας και η ικανοποίηση σας χρησιμοποιώντας τα προϊόντα μας είναι πολύ σημαντική για εμάς. Προσπαθούμε να βελτιωνόμαστε συνεχώς στην ποιότητα, την τιμή, και την εξυπηρέτησή μας. Πολλοί επαγγελματίες αγαπούν τα προϊόντα μας αφού είναι τα καλύτερα που έχουν χρησιμοποιήσει. 

Μη δοκιμασμένα προϊόντα σε ζώα

Σεβόμαστε και αγαπάμε τα ζώα. Η πολιτική μας είναι να μην ενθαρρύνουμε τις δοκιμές προϊόντων ομορφιάς σε ζώα. Μπορείτε να νιώθετε άνετα χρησιμοποιώντας τα προϊόντα μας, καθώς υπάρχουν πολλοί άλλοι τρόποι να εγγυηθεί κανείς για την ποιότητα των προϊόντων του από τις δοκιμές αυτών σε ζωα... 

Το κατάστημά μας

Δερβενακίων 46

Άνω Κορυδαλλός, 18122

Επικοινωνία​ / Παραγγελίες

T: 210 400 2604

Email: doudos@otenet.gr

  • Instagram Social Icon
  • Facebook Social Icon

© 2017 Cosmeticsline. 

ΠΩΛΗΣΗ

ΧΟΝΔΡΙΚΗ - ΛΙΑΝΙΚΗ